Personlig træning og en ny livsstil

Hos Fortius Fitness i Silkeborg handler det om at ændre sin livsstil og bevare den. Derfor får man en personlig træner, der altid er med, når vægtene skal løftes i centret på Stagehøjvej

Udgivet:16. august 2016, 14.00

TRÆNING Et træningscenter kan sagtens være fyldt med larm fra musik, maskiner og svedende mennesker, der myldrer mellem håndvægte, måtter og maskiner.

Men hos Fortius Fitness på Stagehøjvej i Silkeborg, der åbnede først på sommeren, er der helt stille. Her træner der nemlig kun en person ad gangen sammen med sin helt egen personlige træner. Og det koncept skiller sig ud i fitness-verdenen.

Bag det hele står den 44-årige Kasper Christensen, der er opvokset på Silkeborg-egnen og nu bor i Ry med sin familie. I 2014 åbnede han den første Fortius Fitness i Søborg på Sjælland, hvor han boede dengang.

Siden er et center på Kongens Nytorv kommet til, og da han flyttede til Ry i 2015 prøvede han også konceptet af i husets ombyggede garage, før han i begyndelsen af året åbnede et center i Aarhus og senere altså Fortius Fitness i Silkeborg.

- Det er en dundrende succes alle steder. Folk er helt vilde med konceptet om at få deres helt egen personlige træner, og det virker. I København havde jeg på et tidspunkt et halvt års ventetid, inden man kunne få en træner, men det ventede folk også meget gerne på. Det er helt vildt, siger Kasper Christensen.

25 års erfaring ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind