Personlig træning og en ny livsstil

Hos Fortius Fitness i Silkeborg handler det om at ændre sin livsstil og bevare den. Derfor får man en personlig træner, der altid er med, når vægtene skal løftes i centret på Stagehøjvej

16. august 2016, 14.00

Kasper Christensen bruger meget af sin tid på administration af sine fitnesscentre, og han træner derfor kun trænerne - eksempelvis Nadja Christensen. Kasper Christensen har trænet mere end 10.000 klienter - blandt andet en mand, der kom til København tre gange om ugen fra Bornholm. Kun for at træne. Den motivation rører stadig Kasper Christensen dybt.

TRÆNING Et træningscenter kan sagtens være fyldt med larm fra musik, maskiner og svedende mennesker, der myldrer mellem håndvægte, måtter og maskiner.

Men hos Fortius Fitness på Stagehøjvej i Silkeborg, der åbnede først på sommeren, er der helt stille. Her træner der nemlig kun en person ad gangen sammen med sin helt egen personlige træner. Og det koncept skiller sig ud i fitness-verdenen.

Bag det hele står den 44-årige Kasper Christensen, der er opvokset på Silkeborg-egnen og nu bor i Ry med sin familie. I 2014 åbnede han den første Fortius Fitness i Søborg på Sjælland, hvor han boede dengang.

Siden er et center på Kongens Nytorv kommet til, og da han flyttede til Ry i 2015 prøvede han også konceptet af i husets ombyggede garage, før han i begyndelsen af året åbnede et center i Aarhus og senere altså Fortius Fitness i Silkeborg.

- Det er en dundrende succes alle steder. Folk er helt vilde med konceptet om at få deres helt egen personlige træner, og det virker. I København havde jeg på et tidspunkt et halvt års ventetid, inden man kunne få en træner, men det ventede folk også meget gerne på. Det er helt vildt, siger Kasper Christensen.

25 års erfaring ...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til underholdning

Adgang til fordele hos Læserklubben