En hamrende aktuel klassiker

»The sound of music« er en eviggyldig musical med fantastiske sange. Men også hamrende aktuel med den hårde retorik, vi oplever i den danske valgkamp, siger instruktør Kim Harris

Udgivet:23. maj 2019, 17.00

Læsetid:4 minutter

MUSICAL Er man vild med filmen »The sound of music« fra 1965 med Christopher Plummer og Julia Andrews i hovedrollerne, kan man godt begynde at glæde til oktober, når musicalen får premiere i Jysk Musikteater.

For musicalen »The sound of music« kommer nemlig til at læne sig meget tæt op ad filmen, fortæller instruktør Kim Harris.

- Jeg er ikke tilhænger af at lave omskrivninger og tidsomlægninger af de store klassiske forestillinger. Eller at give skuespillerne moderne tøj på for at fange nutidens publikum. Der er jeg måske lidt reaktionær. Så det bliver »The sound of music« helt efter de oprindelige noder og i de oprindelige rammer. Fordi det er en utrolig god musical med masser af fantastisk musik, og fordi den jo er en eviggyldig forestilling, siger han.

Hård retorik...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind