En vellidt kollega

31. maj 2019, 11.45

Kent Bryld har oplært lærlinge på AVK, og i sit arbejde er han kendt som pligtopfyldende og perfektionist.

JUBILÆUM Den 1. juni 2019 kan Kent Bryld fejre 25-års jubilæum hos AVK Holding A/S i Galten.

Kent Bryld startede som arbejdsdreng hos AVK i 1994 og kom i lære som maskinarbejder 1. september samme år. Efter endt uddannelse blev han ansat i Værktøjsafdelingen (hos AVK Tech, som er en afdeling under AVK Holding), hvor han har været siden. I begyndelsen fremstillede han mange udstillingsmodeller af ventiler, som AVK bl.a. brugte til udstillinger rundt om på messer og i AVK's egen udstilling. Han var også med til at oplære nye lærlinge, og med sin store faglige indsigt var han med til at give lærlingene en god start på deres uddannelse.

De sidste mange år har Kent Bryld været i CNC-drejeafdelingen, hvor han fremstiller dele til produktionsudstyr, som f.eks. gummiforme, plastforme, dele til specialmaskiner og andet produktionsudstyr, som opbygges hos AVK Tech og herefter sendes ud til et af AVK's produktionsselskaber. Desuden har han ofte fremstillet prototypedele til nyudviklede ventiler for AVK's Udviklingsafdeling. Kent Bryld er perfektionist og meget omhyggelig med det arbejde, han udfører, og han sætter en stor ære i, at de dele, han fremstiller, er helt i orden. Han er en stabil og pligtopfyldende medarbejder, der altid er hjælpsom, når en kollega skal have en hjælpende hånd. Desuden har han et godt humør og en lun humor, der gør, at han er meget vellidt blandt kollegaerne.

Kent bor i Galten sammen med sin kæreste Heidi og hendes tre børn. Fritiden går blandt andet med at passe hus og have og være sammen med familie og venner. Desuden er hans store passion motorcykler, og han er ejer af to Harley Davidson-motorcykler, hvoraf han selv har ombygget den ene.