Skriv en sang om Ry og vind 5000 kroner

8. februar 2021, 10.12

Ry fylder snart 150 år og fortjener en sang. Derfor udskriver Musikværket Ry nu en sangkonkurrence.Foto: Jakob Stigsen Andersen

RY I anledning af Rys kommende 150 års jubilæum den 2. maj udskriver Musikværket Ry nu en sang-konkurrence. Er du sangskriver, digter, lyriker eller andet og føler du en tilknytning til Ry, så har du nu mulighed for at udtrykke din kærlighed til byen og vinde en kontant pengepræmie.

Ry Borgerforening stiller en kontant præmie på 5000 kroner på højkant til vindersangen.

Der er deadline for indlevering af sangen den 1. april. Det kan ske i form af en lydfil, link eller andet, der sendes til info@musikvaerketry.dk.

Et dommerpanel udvælger de tre bedste sange som herefter sendes til offentlig afstemning. Vindersangen offentliggøres den 2. maj.

- Præcis under hvilke omstændigheder vindersangen kan præsenteres, kan vi ikke fortælle i skrivende stund, da vi ikke kender omfanget af eventuelle corona-restriktioner i maj.

- Men vi vil gøre alt for, at det bliver festligt, synligt og hørbart, siger Musikværkets formand, Birgitte Højland.

Musikværket har udpeget et dommerpanel bestående af en række centrale aktører i Ry, som skal kåre vinderen blandt de tre sange, som offentligheden udpeger. bes