Revisor fra Silkeborg går forrest i udviklingen

Per Kloborg, der fylder 60 år mandag, har været revisor ved BDO i Silkeborg siden 1987

12. september 2020, 09.00

Per Kloborg nyder fritiden med familien i Virklund eller i sommerhuset på Djursland.

FØDSELSDAG: Senior Partner hos BDO i Silkeborg, statsautoriseret revisor Per Kloborg, fylder mandag, den 14. september 60 år.

Per Kloborg stammer fra Ulstrup og kom til BDO i Silkeborg i 1987. Han bestod statsautoriseret revisoreksamen i 1996 og betjener i dag en række af kontorets markante virksomheder og institutioner.

Han har gennem de sidste mange år været en stor drivkraft hos BDO og særligt på kontoret i Silkeborg, hvor han har været en aktiv del af den daglige ledelse i over 25 år.

Per Kloborg har gennem alle årene gået forrest i udviklingen og altid søgt at vende udfordringer til forretningsmæssige muligheder.

Per Kloborg har som leder og kollega altid været et stort aktiv for BDO. Hans engagement og loyalitet har gjort ham værdsat hos både kunder og medarbejdere, og han har altid forstået vigtigheden af relationer og styrken ved forskellighed.

Han har deltaget aktivt i flere af byens netværk og er i dag blandt andet medlem af Rotary. Han har desuden i BDO-regi repræsenteret kontoret ved flere internationale konferencer og seminarer.

Til daglig nydes fritiden hjemme i Virklund med Annemarie, og Per ser altid frem til besøg af børnene Anne Sofie, Gertrud og Søren - og selvfølgelig barnebarnet Anker. Når tiden tillader det, tilbringes fritiden også gerne i familiens sommerhus i Gjerrild på Djursland, hvor Pers store interesse for lystfiskeri og naturoplevelser kan udleves.

Fødselsdagen fejres privat og internt hos BDO i Silkeborg. mtl