Hvad vil du gerne læse om i klimaserien?

Send os dine spørgsmål, og Midtjyllands Avis’ redaktion vil forsøge at skaffe klimasvar

23. oktober 2019, 08.58

Chefredaktør Hans Krabbe vil gerne høre om gode ideer til et bedre klima.

MIDTJYLLAND Det er næppe forbigået læsernes opmærksomhed, at Midtjyllands Avis i disse måneder sætter stort fokus på klimaet.

I serien »Sammen styrker du klimaet« tager vi fat på mange forskellige klimavinkler rundt i lokalområdet, hjemme hos familierne, hos unge, hos ældre, i skolerne, på arbejdspladserne, i kommunerne og i fritidslivet. Alle redaktioner er involveret, og vi forsøger at komme bredt rundt om emnet og samtidig servere gode tip og grønne tricks til læsernes hverdag.

Vi har valgt klimaet som avisens store efterårsserie, fordi det er vigtigere end nogen sinde at gøre noget ved klimaproblemerne og vores ressourceforbrug.

Vi har valgt titlen »Sammen styrker du klimaet«, fordi selv små skridt i vores dagligdag kan gøre en stor forskel, hvis vi hver især er mere klimavenlige og er med til at løfte i flok.

Du kan som abonnent finde og læse alle artikler i serien på Midtjyllands Avis’ nyhedssite, hvor vi samler dem i et tema. Temaet finder du på: midtjyllandsavis.dk/sammen-styrker-du-klimaet.

Hvis du savner noget

Vi håber, du følger serien, og at den både inspirerer og motiverer. Men måske er der noget, du savner i temaserien. Nogle emner, du gerne vil vide mere om. Nogle klimaspørgsmål, du gerne vil have svar på.

Så vil redaktionen meget gerne høre fra dig og forsøge at skaffe klimasvar og tage fat på de vinkler, læserne efterlyser.

Vi er sikre på, at læserne har mange gode ideer, spørgsmål og forslag. Og vi vil gerne vide, hvad du gerne vil vide mere om.

Du kan skrive dine forslag eller spørgsmål på den kupon, du finder her på siden.

Den elektroniske kupon finder du på: midtjyllandsavis.dk/klima.