Video: Flyv med henover nyrenoveret Træksti

Kom en tur med i luften og se Træstien fra Silkeborg til Kongensbro, der nu står helt færdigrenoveret

Udgivet:22. juni 2019, 16.01

Hele Trækstien er cirka 70 km og løber langs Gudenåen mellem Silkeborg og Randers. I Silkeborg Kommune ligger 22 kilometer af Trækstien. Fra 2015 til 2017 blev en strækning på 11 kilometer fra Andetorvet i Silkeborg til Svostrup Bro renoveret. Og i 2018-2019 er den sidste strækning fra Svostrup til Kongensbro renoveret. Renoveringen har betydet, at stien er blevet hævet med grus op til en halv meter og har fået en bredde på cirka halvanden meter. Foto: Silkeborg Kommune

Jesper Rosenquist
Journalist

4 år siden

SILKEBORG Der venter dig en cirka 22 kilometer lang og smuk naturoplevelse, hvis du drager ud på Trækstien fra Silkeborg til Kongensbro. Du kan selv se det med egne øjne i dronevideoen herunder.

Fredag blev det fejret, at den tredje og sidste del af Trækstien i Silkeborg Kommune stod færdigrenoveret, så man nu kan gå tørskoet på Trækstien op til 10 måneder om året.

Borgmester Steen Vindum (V) er godt tilfreds med, at Naturstyrelsen og Silkeborg Kommune er nået i mål med renoveringen.

- Jeg er utrolig glad for, at vi nu er i mål. Trækstien er en sand naturperle, hvis lige ikke findes nogen steder. Stien bliver allerede flittigt brugt, og med renoveringen får såvel turister som vores borgere lettere adgang til vores skønne natur i Danmarks Outdoor Hovedstad det meste af året, siger Steen Vindum.

Læs også
Kroer jubler over Trækstien Kroer jubler over Trækstien
Læs også
Kroer jubler over Trækstien
}