Spil er et fast omdrejningspunkt for Silkeborg-familie

For Nick Anker Schøler Laursen er det vigtigt at have en familie, der nyder at spille

29. oktober 2018, 05.15

Nick Anker Schøler Laursen og Kristina Højholt Schøler Laursen nyder at spille og den ro og hygge, det kan give, og det er også noget, som deres Alfred på nu toethalvt år er blevet vant til. Og den bedste gave, man kan give til faren i familien, det er et spil, for han har lige fra han var barn været vild med at spille, fordi han er vokset op i en familie, hvor der blev spillet en masse. Han kan også huske, at han sammen med sine brødre selv har opfundet og konstrueret nye spil, og i det hele taget oplever han en masse fællesskab omkring det at spille. Her er det konstruktionsspillet Carcasonne, der er fremme på køkkenbordet. Et af de nyeste spil i hjemmet hedder Codenames, og ellers vil parret anbefale »Hint« som et godt selskabsspil. Foto: Bjarne Gregersen

GRAUBALLE Når der skal hygges i familien på Eriksborgvej i Grauballe, så bliver der taget et spil frem. Ja faktisk behøver far i huset, Nick Anker Schøler Laursen, dårligt nok en anledning, før end han hiver et brætspil frem.

- Jeg er vild med at spille. Det kommer nok af, at jeg selv altid har spillet en hel masse, og det er noget, jeg gerne vil oplære min egen familie til, siger Nick.

Så selv om hans og Kristina Højholdt Schøler Laursens toethalvt år gamle søn, Alfred, reelt er alt for lille til mange af de spil, faren hiver frem, så kan Alfred alligevel være med, for så sidder han bare og leger med brikkerne. Og Alfred har allerede vænnet sig fuldstændig til, at når familien skal hygge sig ekstra meget, så skal der spilles.

Og når han begynder at kede sig lidt, så hjælper det at komme op og sidde på skødet hos sin mor og spille med derfra.

- Men ellers spiller vi selvfølgelig vendespil, huskespil, puslespil og tegner og den slags, som Alfred selv for alvor kan være med til. Ja faktisk har vi også en masse udendørs spil, som vi bruger, når vi er ude i haven, fortæller Kristina, der ikke selv var den store brætspiller, før end hun mødte sin mand for nu syv år siden.

Siden er hun også blevet vild med spil og er vant til, at diverse spil bliver taget frem, når der er familiesammenkomster.

Læs også
Familien er på spil
+Abonnement

Vennehygge med spil...