Midtjyske erhvervsfolk i Silkeborg-Voels bestyrelse

National director i Randstad og økonomichef fra Kjellerup VVS skal være med til at løfte selskabet bag Silkeborg-Voel KFUM A/S

Udgivet:04. maj 2022, 12.00

Læsetid:1 minut

Foto: Jakob Stigsen Andersen

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel KFUM A/S har fået to nye ansigter i den professionelle bestyrelse. Det er Mark Andersson og Rasmus Risvig Hansen. Begge har lokal tilknytning og bopæl i Silkeborg. De er indtrådt i bestyrelsen pr. 1. maj 2022.

Mark Andersson.

Mark Andersson har en baggrund som revisor, hvor han i en årrække har arbejdet hos Deloitte. Nu er han ansat som økonomichef hos Kjellerup VVS.

Rasmus Risvig Hansen er National Director hos Randstad Denmark. Han har derudover en håndboldbaggrund og er blandt andet uddannet divisionstræner under Dansk Håndbold Forbund. Gennem årene har han trænet flere ungdomshold på eliteniveau.

Rasmus Risvig Hansen.

Bestyrelsesformand, Mogens Steffensen, er glad for at kunne styrke bestyrelsen med nye kompetencer:

- Vi arbejder løbende med at styrke selskabets forretningsudvikling. Derfor er det fantastisk at kunne supplere os med endnu mere faglig kapacitet, der skal medvirke til at vi får kapacitet til at trykke endnu hårde på udviklingspedalen, samtidig med at vi sikrer compliance og en sund økonomiudvikling. Jeg har en forventning om, de begge med deres baggrund vil kunne medvirke til en solid sparring med vores nye ledelse i selskabet, siger Mogens Steffensen.

Efter indlemmelsen af de to nye folk i bestyrelsen har Tanja Kristensen valgt at udtræde med virkning pr. 30. april.

- Hun har sørget for endnu en ny verdensborger, hvilket hun har vurderet ikke harmonerer med bestyrelsesarbejdet, lyder det fra formanden.

Mest læste

Håndbold

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere