Et blink med øjet

Det gælder om at være vågen og til stede i nuet, for tiden går så hurtigt, lyder det fra Cecilie Stenspil. 10 år efter sit folkelige gennembrud går skuespilleren mere end nogensinde målrettet efter de gode historier - og efter at prøve noget nyt

Udgivet:14. april 2019, 11.00

Læsetid:10 minutter

Det er en af den slags dage, hvor solens stråler er skarpe og varme, men luften er bidende i skyggen. I Amager Strandpark blandes børnestemmer med lyden af småforpustede kondiløbere og andre, der bruger den kunstige ø med klitter og sand til at holde formen.

Nogle dage er Cecilie Stenspil blandt løberne. Andre dage er det her, hun lader op og lader blikket falde til ro på horisonten. Men i dag er det til ære for fotografen, at hun finder en solstribe på trappen og stiller sig op i vandkanten.

I virkeligheden er hun på barsel med sin søn, der kom til verden i sensommeren, og der er dage med babysvømning, grød på fingrene og nærvær i børnehøjde, men helt fri har hun ikke. Hun har netop afsluttet indspilningen af Avaz-brødrenes nye film, »Kollision«, og op til påske er der premiere på Viaplay-serien »Straight forward«, der har Cecilie Stenspil i hendes første internationale hovedrolle.

Del af et pionerarbejde...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind