Birch junior skal køre med Casper Elgaard i kongeklassen

28. september 2020, 10.50

17-årige Gustav Birch har fået en stor chance for at vise sig frem i dansk motorsports kongeklasse. Foto: Brian Madsen Sport

MOTORSPORT Han har kun kørt racerbil i ét år, men næste sæson får den blot 17-årige Gustav Birch lov til at køre om kap med dansk motorsports tunge drenge.

Talentet, der er søn af byggematador René Birch, har fået en plads på teamet Brian Madsen Sport, som repræsenterer Peugeot Sport i Danmark og næste år skal være med i kongeklassen TCR Danmark.

Gustav Birch skal være den unge kører på teamet, hvor han skal sparre med rutinerede Casper Elgaard, der har skrevet under på en tre-årig kontrakt.

- Gustav får en af Danmarks dygtigste racerkørere som sin mentor og coach, hvilket bliver utroligt spændende at følge. Testarbejdet med Gustav går allerede i gang nu, så han får kørt mest muligt inden debuten i 2021, lyder det fra teamet.

Teamejer Brian Madsen er meget tilfreds med, at Casper Elgaard - et af dansk motorsports støre navne - skal køre for teamet.

- Personligt er jeg utrolig stolt over at Casper Elgaard vælger os som sin fremtidige samarbejdspartner, siger Brian Madsen.