X Factor-dommer nysingle: Tilbud i indbakken

Martin Jensen er for nylig gået fra kæresten og kollegaen Cassandra Ørsted Greve. Ifølge dj'en står mange kvinder klar i kulissen.

Udgivet:09. april 2022, 10.00

Læsetid:2 minutter

Martin Jensen stod i sommeren frem med Cassandra Ørsted Greve, få måneder efter at han havde brudt forlovelsen med den irske sangerinde og stylist Natasha Samsara. Men for nylig brast det forhold også, og Martin Jensen er single igen.

/ Ritzau /

12 måneder siden

KØBENHAVN Efter et halvt års forhold bekendtgjorde dj'en Martin Jensen i marts på Instagram, at han og stylisten Cassandra Ørsted Greve, som han har arbejdet sammen med i "X Factor", var gået fra hinanden.

Men står det til mange af hans kvindelige følgere på det sociale medie, skal der hurtigt laves om på den status.

- Jeg har sjældent fået så mange kærester-forespørgsler, som jeg har fået her på det seneste. Det er helt åndssvagt, lyder det fra Martin Jensen.

- Jeg ved ikke helt, hvad der sker for de sociale medier, siger den 30-årige dj.

Beskederne står i skærende kontrast til den type, han ellers har modtaget under "X Factor".

Her har Martin Jensen fået en del hadefulde beskeder og grov kritik for sine valg i "X Factor".

Men trods kritikken har han overbevist seerne, for Martin Jensen havde nemlig en af sine deltagere hele vejen i finalen - den 25-årige færøske murer Kári M. Fossdalsá.

Han måtte dog se sig slået af Thomas Blachmans unge solist, Mads Moldt.

- Mads var ham, der skulle vinde. Kari var ham, man håbede på ville vinde, og jeg kunne ikke være mere stolt af ham, siger Martin Jensen og fortsætter:

- Det var 50/50, så det var et udfald af stemmer, og om man kunne lide sangene, eller om man fik aftenkaffen galt i halsen, mener han.

Selv om hans finalist blev slået på målstregen, skal årets "X Factor" sluttes af med maner.

Sammen med sit hold skal Martin Jensen hygge derhjemme med nogle drinks og lige puste lidt ud, inden han trækker i arbejdstøjet igen for at pleje sin egen karriere.

- Jeg skal tilbage på arbejde, mit førsteprioritetsarbejde. Jeg skal lave musik og på tour. Og så skal jeg ud at rejse.

/ritzau/