Ry

De forlod byen for at udleve en drøm om bæredygtighed og sammenhæng i familielivet

Drømmen om at forene arbejde og familieliv i skøn harmoni drømmes af mange moderne mennesker, men at realiserer det kræver andet end snak og luftkasteller. Anita, Kristin og Nicolaj forsøger hver dag at gøre den drøm til virkelighed i Gl. Rye på Lyng Dal Hotel & Restaurant

10. maj 2021, 08.37

Den familieejede restaurant Lyng Dal passer og plejer dagligt permakulturen på engen op mod Lyngbakkerne. Børnene er med - og de store har også fået tjanser inde i restauranten. - Og laver de en fejl, mens gæsterne ser det, så er det sådan, det er, siger Anita Kajhøj Ibsen, der sætter pris på, at Lyng Dal Hotel & Restaurant er et levende sted, hvor både ansatte og gæster føler sig set og værdsatte: - Som »gæsteaflæser« nyder jeg at tage imod folk og fornemme, hvad de ønsker. Om de er til lange fortællinger om vinen, vil vide mere om vores permakultur eller blot nyde måltidet i fred og ro. Foto: Martin Ballund

GL. RYE De søgte i øst og vest. Og pludselig stod de foran en faldefærdig rønne på hovedgaden i Gl. Rye. Det er ni år siden, så det var inden landsbyen svøbt i skove og søer for alvor blev »hipster-attraktiv« og trak familier i den fødedygtige alder til med deres gåpåmod og innovative idee...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 Timer



Adgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang





Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til underholdning

Adgang til fordele hos Læserklubben