Idrætsrådet i Silkeborg skal opprioriteres

27. september 2021, 09.49

IDRÆTSPOLITIK Den 22. september holdt Idrætsrådet i Silkeborg repræsentantskabsmøde. Idrætsrådet i Silkeborg er talerør for mere end 100 idrætsforeninger og 30.000 medlemmer. Idrætsrådet i Silkeborg bliver drevet af frivillige. Grundfilosofien er, at sammen er vi stærkere.

Silkeborg er Danmarks Outdoor hovedstad. Outdoor aktiviteter er sunde aktiviteter. Vi vil have sunde aktiviteter i Silkeborg. Hvem står som garant for udvikling af sundhed og sunde aktiviteter i Silkeborg. Det gør Idrætsrådet.

Det er min opfattelse at sundhed, bæredygtighed, miljø og idræt er fire ord, der skal går hånd i hånd i udviklingen af Silkeborg som kommune. Det er den måde vi skal være på og brande os på over for omverdenen.

Det er tydeligt, at Idrætsrådet i Silkeborg består af ildsjæle. Det alene gør det dog ikke. I flere af vore omegnskommuner bliver rådene prioriteret og har flere ansatte og langt flere ressourcer.

Jeg vil derfor arbejde for, at Idrætsrådet i Silkeborg i den næste byrådsperiode bliver tilføjet ressourcer, og inddraget langt mere i beslutningsprocesserne end de bliver i dag.

Læs også
Idrætsrådet hyldede talenter og et mangeårigt medlem

Indlæser debat...