Overlæge stormer i regionsråd

Forkæmper for sygehuset i Silkeborg, overlæge Ulrich Fredberg, høstede en tredjedel af sine stemmer i Silkeborg

Udgivet:23. november 2017, 12.11

Læsetid:2 minutter

silkeborg Meget tyder på, at silkeborgenserne elsker deres sygehus og ønsker at bevare det ofte prisbelønnede behandlingssted, for selvom overlæge Ulrich Fredberg (V) kommer fra Aarhus, så har han høstet 3320 stemmer i Silkeborg.

Det er en tredjedel af de 9574 personlige stemmer, han fik ved regionsrådsvalget forleden.

I de samlede tal optræder der dog en vis usikkerhed, da Hedensted ved redaktionens slutning endnu ikke er færdig med fintællingen.

Men ikke desto mindre står Venstre til en fremgang på 4,5 procent i Silkeborg, hvor også Carsten Kissmeyer hentede lidt færre stemmer end partikollegaen, da han fik 3248 stemmer.

Ulrich Fredberg har kæmpet for Regionshospitalet Silkeborg i sin egenskab af overlæge på Diagnostisk Center på det lokale sygehus, men nu vil han også gøre det fra en plads i regionsrådet.

Han har tidligere beklaget, at regionspolitikere med tilknytning til Silkeborg, Bente Nielsen (SF), Karina Due (DF), der ofte er lykkedes med at påvirke deres respektive partier, så spareforslag i Silkeborg, er blevet fjernet, ikke genopstillede.

Derfor kastede han sig selv ud i valgkampen.

Fjern salamien

Mange konflikter...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind