Fortæl om dit nytårsforsæt

Johan Thorup møder som fysioterapeut og indehaver af Fit & Sund Ry mange, der ønsker at ændre livsstil. Han råder til, at man inddrager familie og venner

Udgivet:04. januar 2018, 11.30

Læsetid:2 minutter

RY Hvis man virkelig vil noget med sit forsæt om at leve sundere og dyrke mere motion i det nye år, så kan det være en god idé, at sige det højt. Offentliggøre målet over for familie og venner, lægge det på Facebook og alle andre steder, hvor der er folk, som vil lytte.

Det er en af de erfaringer Johan Thorup har gjort sig, som fysioterapeut i et motionscenter igennem 15 år og indehaver af Fit & Sund i Ry.

Her møder han mange, der ønsker at ændre vaner, leve sundere og dyrke mere motion.

Nytåret kan være en udemærket lejlighed til at tænke over sit liv og kigge fremad. Og ved at stå frem med sit nytårforsæt eller sit ønske om at tabe sig eller dyrke motion, bliver man ekstra forpligtet og motiveret til at fortsætte.

Og så giver det langt bedre muligheder for det næste vigtige skridt - nemlig at lægge en plan i samarbejde med sine omgivelser.

Lige så vigtigt, som alt det andet...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind