Bevægelse i vandet

Gratis svømning for voksne hver onsdag frem til jul

25. november 2019, 09.36

Voksne kan nu svømme gratis i en periode.

KJELLERUP Kjellerup Svømmeklub har modtaget en crawlfit-tavle som et led i projekt Bevæg dig for livet – Svømning.

Crawlfit-tavlen står til rådighed i svømmehallen, og er en tavle med lettilgængelige træningsprogrammer som motionssvømmere kan bruge for at blive bedre til at svømme crawl.

Der findes programmer i tre niveauer, og hvert niveau består af 12 programmer. Med disse svømmeprogrammer kan man træne sig op til at kunne svømme hhv. 200, 1000 eller 2000 meter crawl.

I svømmeklubben ser man frem til at komme i gang med at bruge crawlfit-tavlen. Formand Simon Jørgensen siger: ”Det er skønt, at Nordea Fonden på denne måde hjælper helt almindelige danskere med at få opøvet deres svømmefærdigheder.

Kjellerup Svømmeklub har fået crawlfit-tavlen af Dansk Svømmeunion, som i samarbejde med Nordea Fonden har udviklet konceptet. Når Kjellerup Svømmeklub søgte om at få crawlfit-tavlen til byen, så er det for at sikre en fortsat vækst i viften af tilbud som klubben tilbyder. Formand Simon Jørgensen siger:

- Vi håber at tavlen kan være med til at inspirerer folk til at lære eller blive bedre til at svømme crawl.

For at markerer at det nu er muligt at træne crawl på egen hånd, har Kjellerup Svømmeklub besluttet at åbne svømmehallen for voksne til gratis svømning hver onsdag frem til jul. Her vil klubbens instruktører stå klar med råd og vejledning til de nye svømmeprogrammer der fremover vil være mulige at bruge.

Læs også
61-årig kørte uden kørekort
Læs også
Indbrud i lade
Læs også
Unge kørte påvirket i Kjellerup med et bat i bilen