DTC-mester øjner titelforsvar

Kasper H. Jensen vil forsvare DTC-titlen, og den regerende mester tog et stort skridt på vejen med sejren på Jyllandsringen

Udgivet:11. juni 2019, 10.47

Læsetid:2 minutter

MOTORSPORT Den forsvarende DTC-mester, Kasper H. Jensen, stod øverst på podiet, da champagnepropperne sprang på Jyllandsringen søndag.

Med sejren i juniløbet revancherede mesteren fra Massive Motorsport sine mindre gode resultater i den foregående afdeling ved Classic Race, og det var en lettet mand, som Midtjyllands Avis mødte på banen ved Resenbro.

- Det er dejligt at stå her med sejren efter en dårlig omgang i Aarhus. Det var en forløsning at få en god weekend, sagde Kasper H. Jensen, der ser gode muligheder for at få endnu mere fart i sin racer.

- Der er stadig noget arbejde på bilen, som vi kan gøre bedre, og det er dejligt at vide, at den stadig kan forbedres en smule, selvom vi lige har vundet, sagde Kasper H. Jensen, der vandt foran rutinerede Ronnie Bremer og teamkollegaen Max Klinkby-Silver.

- Det er superfint at slutte som nummer et og tre, men det havde selvfølgelig været helt optimalt at slutte som etter og toer. Det var drømmescenariet, men det her er også en god fortjeneste, mente Kasper H. Jensen.

Intet tages for givet...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind