Silkeborgenser er ny byggekoordinator i Engesvang

Edel S. Friis i nyoprettet stilling på grund af travlhed hos ABC Pavilloner og Concept Living

Udgivet:07. april 2022, 11.30

Læsetid:1 minut

Edel S. Friis bor i Silkeborg sammen med sin mand.

JOBNYT: Edel S. Friis fra Silkeborg er netop overgået i en ny stilling som byggekoordinator hos de midtjyske søsterselskaber ABC Pavilloner og Concept Living i Engesvang.

Stillingen er nyoprettet, da virksomhederne - som følge af travlhed og konstant nye dokumentationskrav til branchen - oplever et stigende behov for at have en koordinator på tværs af byggeprojekter.

Edel S. Friis har i otte år beskæftiget sig med markedsføringen af de to virksomheder, herunder sociale medier, hjemmesideudvikling, PR og lignende opgaver inden for ekstern kommunikation, og hun kender derfor begge virksomheder særdeles godt.

Den viden kan hun nu fremover bruge som byggekoordinator, hvor en vigtig del af hendes arbejde nu bliver at skabe et samlet overblik over de forskellige byggesager, der vedrører myndighedsbehandling, kvalitetssikring, drift og vedligehold samt certificeringer som DGNB og Svanemærket.

- Som byggekoordinator får jeg nu mulighed for at bringe min erfaring og viden om både virksomhederne og vores kunder i spil på en ny måde. Jeg bliver et vigtigt bindeled mellem projektledere, eksterne rådgivere, underleverandører og de mange faggrupper her i virksomhederne, ligesom jeg også fortsætter med at lave prækvalifikationer, være IT-supporter og arbejde med at implementere FN’s verdensmål. Det ser jeg meget frem til, siger Edel S. Friis.

MTL