Julekalender 6. december: Seks faste rutiner styrker Simone

Hver morgen gør yogaentusiasten Simone Vendelbo præcis det samme. De seks faste morgenrutiner er altafgørende for dagen

Udgivet:06. december 2020, 08.06

Læsetid:5 minutter

KRAGELUND Seks er et magisk tal - på mange måder. Det er det også for yogaelskeren Simone Vendelbo fra Kragelund, der hver morgen dyrker sine seks faste morgenrutiner. Præcis på samme måde. Alle årets dage.

Simone Vendelbo står eksempelvis altid op klokken 7.30. Noget morgenmenneske er hun bestemt ikke, men manden Simon skal gerne nå et farvelkys, inden han smutter på arbejde som helikopterpilot i Karup. Derefter er det tid til Simone Vendelbos meditation på et kvarters tid og derefter bevægelse på yogamåtten, hvor kroppen bliver strakt godt igennem efter en lang nats søvn. Når hun er færdig på måtten, sætter hun sig med en kop varm svampete med fuldt fokus på at planlægge dagen, bagefter skriver Simone Vendelbo tre ting ned, hun er taknemlig for. Småt som stort. Når hun er færdig med den stund, er det tid til en luftetur i naturen ved Bølling Sø sammen med hunden Skipper. Først som morgenrutine nummer seks efter gåturen spiser Simone Vendelbo sin pink quinoagrød med frisk frugt og andet lækkert ovenpå.

Fungerer perfekt...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind