Måske noget for Kent Nielsen: Tidligere SIF-topscorer leder efter ny klub

Ronnie Schwartz skal ikke med Vendsyssel på træningslejr. Han er i gang med at finde ny klub

Udgivet:26. januar 2023, 08.01

Læsetid:1 minut

Ronnie Schwartz er her i 1. division for SIF. Han blev topscorer med 25 mål i den næstbedste række i sæsonen 2018/19. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

1 måned siden

FODBOLD Hvis SIF-træner Kent Nielsen vil have en velkendt afløser for topscorer Nicklas Helenius, kan han kigge mod 1. divisionsklubben Vendsyssel.

For Ronnie Schwartz, der var et stort hit i Silkeborg, er ikke slået igennem i 1. divisionsklubben.

Derfor er parterne blevet enige om, at 33-årige Schwartz må finde en ny klub.

En væsentlig årsag til klubbens beslutning er sandsynligvis, at angriberen er meget højt lønnet.

- Ronnie er ikke med på træningslejr, fordi han har fået fri til at afsøge andre muligheder, siger Søren Henriksen, der er sportschef i Vendsyssel FF til Nordjyske.

Ronnie Schwartz har kontrakt med Vendsyssel FF frem til sommeren 2024, men i efteråret fik angriberen med en fortid i blandt andre AaB, Randers, Silkeborg, FC Midtjylland og Charlton ikke meget spilletid. Lidt pudsigt var det, fordi cheftræner Henrik Pedersen blandt andet foretrak at spille med en anden tidligere SIF’er Wessam Abou Ali i front.

Læs også
<span>SIF-profil farede vild i en skov:</span> Løb 18 kilometer i bakket terræn <span>SIF-profil farede vild i en skov:</span> Løb 18 kilometer i bakket terræn
Læs også:
SIF-profil farede vild i en skov: Løb 18 kilometer i bakket terræn

Schwartz var ellers forrygende, da han i 2019 scorede mål på samlebånd for SIF. Det betød, at han i vinterens transfervindue blev solgt til FC Midtjylland for godt to millioner kroner.

I det efterfølgende blev han topscorer i Superligaen, ligesom han vandt DM-guld med FCM’erne.

Læs også
<span>Opdateret:</span> SIF-duo udskrevet efter frontalt sammenstød <span>Opdateret:</span> SIF-duo udskrevet efter frontalt sammenstød
Læs også:
Opdateret: SIF-duo udskrevet efter frontalt sammenstød

Derefter gik det imidlertid nedad bakke med spilletiden, hvilket betød et salg til engelske Charlton, hvor tingene heller ikke lykkedes, og derfor endte han i Vendsyssel.

Indlæser debat