45.000 følger Torbjørn kloden rundt

Torbjørn Pedersen havde ganske få følgere på Facebook, da han i 2013 ene mand drog ud på sin vanvittige tour de world. I dag har han over 45.000 rejsekammerater på de sociale medier

Udgivet:16. april 2019, 16.03

Læsetid:5 minutter

BRYRUP/TOKYO Da Torbjørn Pedersen for fem et halvt år siden tog den ultimative udfordring op og begav sig ud på en rejse rundt til alle verdens lande uden at flyve, havde han forestillet sig, at han ville være tilbage i Danmark efter tre et halvt eller måske fire år.

Nu er der gået fem et halvt år, og han regner med at være på farten i endnu et år - sådan cirka.

Savnet til kæresten Le, familien og hjemlandet er stor, men hverken hjemlængsel eller alverdens udfordringer får Torbjørn Pedersen til at give op og stoppe sin lange og besværlige tur verden rundt til alle verdens lande.

- Ork jo. Masser af gange, lyder svaret, når han bliver spurgt, om han aldrig kører sur i konstant at være på farten og skulle finde vej fra det ene land til det næste uden at hoppe om bord på et fly.

Alligevel fortsætter han.

- Jeg kan ikke forklare, hvorfor jeg ikke bare giver op. Nogle gange tænker jeg: Gad vide, om jeg ville fortsætte på to brækkede ben, funderer Torbjørn Pedersen.

Stort sats af Røde Kors...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind