SIF-legende er stærkt bekymret over tilskuertal

Morten Bruun langer ud efter sin hjerteklub: Det virker ikke som om, det er vigtigt for SIF med tilskuere på stadion

Udgivet:27. marts 2017, 14.00

Læsetid:4 minutter

silkeborg Med 424 førsteholdskampe sidder han massivt på klubrekorden, og tv-kommentatoren Morten Bruun er kendt for tidligt og sent at stå op for Silkeborg IF, hvor han spillede fra 1988 til karrierestoppet i 2001.

Men denne sæsons tilskuertal på Mascot Park bekymrer i den grad Morten Bruun. Tidligere på foråret konstaterede han under en Superliga-transmission, at »SIF's værste modstander er den lokale ligegyldighed«. Senest var der blot 2900 sjæle mod Europa League-aktuelle FC København. Det får nu Morten Bruun til at tage bladet fra munden.

- Folk var så glade, da SIF forlængede med Robert Skov. Jamen, så kom da på stadion for at se ham, Sammy Skytte og Simon Jakobsen. I forhold til tidligere sæsoners kønsløshed, har SIF lige nu et fedt hold i forhold til, hvad man kan forvente. De spiller attraktiv fodbold, og til tider ligner Moro jo en mand, der er for god til Silkeborg, siger Morten Bruun.

Efter mange år i SIF ved han om nogen, at der er en øvre grænse for, hvor mange det lokale fodboldflagskib kan tromme sammen. Men det aktuelle gennemsnit på 2886 skuffer ham dybt.

- Mascot Park er hverken Old Trafford eller Anfield, men hvis ikke vi kan sammenligne os med byer som Viborg, Randers og Haderslev, så ved jeg ikke, hvem vi skal måle os med, og her er tilskuertallene bare væsentligt højere, konstaterer kommentatoren.

Kærligt ment kritik...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind