Young Boys henter spiller i 3. divisionsklub

22-årige Mathias Glud Laursen kommer til 3. divisionsklubben fra Lyseng

Udgivet:31. januar 2023, 19.54

Læsetid:1 minut

Mathias Glud Laursen er her fotograferet ved siden af Young Boys FD-direktør Holger Kristiansen. Foto: Young Boys

Michael Helligsø
Sportsjournalist| mih@midtjyllandsavis.dk

1 måned siden

FODBOLD På transfervinduets sidste dag har Young Boys FD forstærket truppen.

Silkeborg-holdet har lavet en aftale med 22-årige Mathias Glud Laursen, der kommer til klubben fra 3. divisionskollegaerne fra IF Lyseng. Inden da spillede han i AC Horsens’ ungdomsafdeling.

- Vi er glade for, at Mathias tror på, at vi i vores miljø kan gøre ham til en bedre fodboldspiller Det er allerede en god start på et samarbejde. Mathias har kvaliteter offensivt, hvor han har fart, gennembrudsstyrke og en god afslutningsfod. Mathias passer godt til os fordi han kan have mange roller og udfylder mange rum i vores spil med bolden, siger Young Boys-træner Thomas Loft.

Mathias Glud Laursen scorede 10 mål i sidste sæson for IF Lyseng, mens det i denne sæson er blevet til en enkelt scoring i 3. division.

Ved siden af fodbolden skal han arbejde i Young Business, der er 3. divisionsklubbens forretningsmæssige ben. Han bliver dermed den 16 Young Boys-spiller, der har arbejde i businessdelen.

Ud over Mathias Glud Laursen kan Young Boys glæde sig over, at det tidligere SIF- og FCM-talent Andreas Bonnén bliver en fast del af truppen. Den 18-årige forsvarsspiller var allerede i efteråret inde og snuse til holdet.

Til- og afgang i Young Boys

Ind: Mathias Glud Laursen (IF Lyseng), Andreas Bonnén, Bo Balder Berg (ASA), Tobias Kannegaard Nielsen (Ikast) og Jeppe Kilden Grøn (SIF)

Ud: Stefan Stojilkovic (uddannelse), Henrik Hykkelbjerg (Aarhus Fremad), Mikkel Frandsen (uddannelse) og Henrik Brodersen (IF Lyseng)

Indlæser debat