Nyslået app-millionær fra Bryrup: Jeg køber ikke en sydhavsø

Martin Bay Pedersen, der stammer fra Bryrup og i dag bor i Herning, har solgt sin fartkontrol-app for et millionbeløb

23. marts 2017, 11.54

Martin Bay Pedersen har solgt sin populære fartkontrols-app for et »et-cifret millionbeløb«. Det vil han fejre med at give sig selv en god løn denne måned. Foto: Tom Laursen

herning Det kan ikke betale sig at køre for stærkt. Det ved Martin Bay Pedersen fra Herning bedre end de fleste. Han er nemlig nyslået millionær, efter han har solgt sin fartkontrols-app, der har hjulpet danskerne med at undgå politiets fartfælder og bødeblokke.

Martin Bay Pedersen, der allerede som teenager i Bryrup tjente store lommepenge på sine it-evner og et veludviklet iværksætter-gen, har selv udviklet den gratis app Fartkontrol.nu, der er blevet downloadet over en million gange og har over 400.000 brugere. Og som altså nu er blevet solgt i dyre domme.

- Min officielle udmelding er, at jeg har solgt den for et et-cifret millionbeløb. Og mere får du altså ikke at vide, siger app-udvikleren, der dog gerne indrømmer, at han er tilfreds med prisen.

- Ja, meget. Jeg havde aldrig regnet med, at jeg skulle blive millionær på en app, som jeg brugte en halv dag på at lave. Den første version af app'en lavede jeg vel på en seks-syv timer, og jeg havde ikke forestillet mig, at jeg skulle komme til at leve af det og slet ikke sælge den for et millionbeløb. Jeg har forhandlet med forskellige købere i over et år, og hen ad vejen har prisen forandret sig lidt. Men endelig mødte jeg en, hvor alle brikkerne faldt på plads, og prisen var den rigtige, fortæller Martin Bay Pedersen.

Stolt over downloads...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben