Hospitalsenhed Midt henter ny servicechef

Hospitalsenhed Midt har ansat Bruno Nielsen som ny chef for Servicecentrets 500 ansatte på regions-hospitalerne i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive

9. juli 2019, 11.15

Bruno Nielsen kommer med en god erfaring til Hospitalsenhed Midt.

JOBNYT: Bruno Nielsen, der kommer fra en lignende stilling på Regionshospital Nordjylland, er ansat som ny serviceechef i Hospitalsenhed Midt.

Servicecentret har 500 ansatte og står for mad, rengøring, portøropgaver, byggeri, det tekniske område, indkøb og lagerlogistik på de fire hospitaler. Den nye servicechef tiltræder i midten af august.

- Jeg ser frem til at tiltræde i Hospitalsenhed Midts servicecenter. For mig er hospitalernes patienter førsteprioritet. Vores vigtigste opgave er og bliver fortsat at være en velsmurt støtteorganisation, som sørger for, at alt kører, så patienter og personale kan koncentrere sig om det, der er vigtigst, nemlig undersøgelse og behandling, siger Bruno Nielsen.

Bruno Nielsen har siden 2009 været servicechef Regionshospital Nordjylland. Han er 55 år og er oprindeligt uddannet kok og pædagog. Han har været leder i offentlige organisationer i mere end 25 år og har en efteruddannelse som master i offentlig ledelse. Bruno Nielsen bor i Støvring sammen med sin hustru og har tre voksne børn. mtl