Kald mig bare snerpet

Udgivet:18. juli 2022, 11.35

Læsetid:2 minutter

Af Jytte Kjær Kjemtrup Rødkærsbro

7 måneder siden

I Silkeborg er det meget almindeligt at have skovsex. Jeg vidste slet ikke, at det var moderne. Det er det åbenbart også mange andre steder i vort land. Bortset fra Københavnsområdet og Aalborg er Silkeborg det område i landet, hvor hjemmesiden sexidetfri.dk har registreret flest steder, hvor par oplyser, at de har dyrket sex.

Jeg vidste heller ikke, at der var sådan en hjemmeside, men man kan jo lære meget af at læse avis. At jeg så ikke har noget at bruge den viden til, er så en helt anden sag.

Jeg synes helt ærligt, at det er ret ulækkert, at man kan risikere at møde par, der ligger og stønner og pruster, når man er ude at gå en stille tur i skoven eller ved søen.

Det er åbenbart ikke noget politiet tager sig af, måske, fordi der ikke rigtig er nogle faste regler for handlingen. Det kan jo være, fordi lovgivere ikke i deres vildeste fantasi har ment, at der var behov for sådanne regler. Man har vel ikke tænkt, at situationen kunne opstå.

Men det kan den altså og jeg synes ikke det burde være tilladt. Man kunne jo så oprette et bestemt område, ligesom man opretter hundeskove. Så kunne parrene ligge side om side og give hinanden gode tips. Hvis man gjorde det, så var alle, der ikke deltager i den slags, fri for at skulle være tvungen til at være tilskuer og tilhører.

Det undrer mig, at det er tilladt med den slags gymnastik. Hvis man på en skovsti møder en mand, der står og onanerer foran sig, så meldes det straks til politiet og der sættes kræfter ind på at finde vedkommende.

Aviserne skriver om det og advarer om, at en blotter er i området. Jeg formoder, at man er blottet når man har sex, hvad er forskellen? Det er jo da også det samme »redskab« der bruges.

Hvor frie og tolerante skal man være i den slags situationer. Jeg forstår så slet ikke de par, der ønsker at dyrke sex, når andre ser på, sex er for mig en meget privat sag.

Men i dag skal alting gøres sexet. Man skal i sin påklædning vise så meget som muligt frem af sin krop, måske for at blive set. Men guderne skal vide, at det ikke klæder alle lige godt at gå halvnøgne rundt, men vi skal jo passe på i disse krænkelsestider.