Partnerskab om at få børnehospice til Silkeborg

Støtteforeningen Solstrålen har indgået en partnerskabsaftale med det eneste børnehospice i Danmark, Skankt Lukas Stiftelsen. Solstrålen vil søge ministeriet udenom Region Midtjylland

Udgivet:25. april 2018, 17.18

Læsetid:3 minutter

SILKEBORG Støtteforeningen Solstrålen hvæsser kniven i kampen for at få et børnehospice til Silkeborg.

Støtteforeningen har netop indgået en partnerskabsaftale med stiftelsen bag det foreløbig eneste børnehospice i Danmark, Sankt Lukas Stiftelsen, i Hellerup.

- Jeg vil understrege, at partnerskabet formeldt først skal godkendes i bestyrelserne og af Silkeborg Kommune. Men vi har aftalt, at partnerskabet etableres i form af en fælles bestyrelse, der vil stå for at etablere en ny selvejende institution, der skal drive det kommende børnehospice, siger formanden for Støtteforeningen Solstrålen, Joan Thyde.

Partnerskabsaftalen er indgået med direktør i Silkeborg Kommune, Anders Kjærulff, og direktøren i Sankt Lukas Stiftelsen, Søren Bønløkke. Det er meningen, at et måske kommende børnehospice skal ligge i Silkeborg Kommunes bygninger i Vejlsøhus.

- Sankt Lukas Stiftelsen vil i kraft af sine dokumenterede erfaringer på området stå for opbygningen af det faglige grundlag, siger Joan Thyde.

Solstrålen indstiller selv...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Silkeborg

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere