Dagens historier: Birch sælger ejendomme for millioner

En stærk erhvervshistorie, en giftig svampejagt og en tonstung betonklods, der ligger i vejen for Nordskovvej, er med i den buket af gode historier, som redaktionen på Midtjyllands Avis har på vej

20. september 2019, 05.55

Millionerne tikker ind hos Birch Ejendomme. Til højre ses direktør Rene Birch. Til venstre er det bestyrelsesformanden i Birch Ejendomme, Poul Konrad Bech.

SILKEBORG »Godmorgen!«, lyder det fra redaktionen på Midtjyllands Avis på denne sidste hverdag i ugen, fredag.

Af store begivenheder i lokalområdet nævnes, at det er i dag, at det store folkemøde på Campus Bindslevs Plads i Silkeborg begynder.

Folkemødet strækker sig til og med lørdag med flere end 150 events, hvoriblandt man blandt andre kan møde komikeren Brian Lykke, politikeren Marianne Jelved og youtuberen Mads Marius. Midtjyllands Avis dækker naturligvis Folkemødet i Silkebort tæt - både i papiravisen og på midtjyllandsavis.dk.

Birch sælger ejendomme for millioner

Erhvervsredaktionen har en stærk nyhed på vej om den driftige ejendomsudvikler i Silkeborg, Birch Ejendomme, som har udsigt til mange millioner i kassen efter salg af et stort ejendomsprojekt i Silkeborg. Det kan du læse mere om senere i dag på midtjyllandsavis.dk og i papiravisen, der udkommer over middag.

Mobile klip i kørekortet

Midtjyllands Avis’ politireporter Adam Haff har været med politiet på patrulje i Silkeborg og omegn. Opmærksomheden er rettet mod bilister, der benytter mobiltelefonen under kørslen. Det giver nu et klip i kørekortet at bruge mobiltelefonen i trafikken. Læs mere om hvordan politikontrollen gik senere i dag.

Giftig svampejagt i skoven

Den unge journalist, Mathias Mark Iversen, har vi sendt på svampejagt i skovene omkring Silkeborg, som bugner med svampe. I artiklen kan du få gode tips til, hvilke svampe der er værd at gå efter - og ikke mindst hvilke svampe, man skal holde sig fra. Derudover er der gode tips til tilberedningen af svampene, som kan bruges til en fin - og gratis - fredagsanretning. Måske med et glas rødvin til?

Betonklods ligger i vejen for Nordskovvej

Sejsvej er lukket, mens der arbejdes på Nordskovvej. Ved viadukten er det særligt en mystisk betonklods i jorden, der har givet udfordringer. I dagens avis og senere på midtjyllandsavis.dk kan du læse om, hvad man skal stille op med den tonstunge betonklods, der ligger i vejen for Nordskovvej.

Læs mere her
Arbejdet med Nordskovvej: Uventet betonklods bliver liggende
+Abonnement

Ellers ønskes du en god dag, hvor der er særligt grund til at væbne sig med tålmodighed i trafikken. Der er fortsat periodevis tæt trafik i midtbyen og ved motorvejsafkørslen mod Silkeborg City i vestgående retning. Trafikken er affødt af lukningen af Sejsvej og trafikomlægning på Århusbakken.