Først sol så mere skyet

Torsdag bliver mest med tørt vejr og med en frisk vind fra vest

8. april 2021, 06.41

I østjylland byder torsdag først på dagen på en del sol, men efterhånden bliver det mere skyet, dog mest tørt vejr. Temperaturer op mellem 4 og 6 grader. Jævn til frisk vind fra vest, senere sydvest, ved kysterne stedvis op til hård vind. I aften kommer der regn fra vest, og i nat skyet med regn af og til. Temperaturer ned mellem 3 og 5 grader. Jævn til hård vind fra sydvest, ved kysterne op til kuling og ud på natten op til hård kuling.

Midt- og Vestjylland:

Først på dagen nogen sol, men efterhånden bliver det mere skyet, og sidst på dagen kommer der regn fra vest. Temperaturer op mellem 4 og 6 grader. Jævn til frisk vind fra vest, der tiltager til jævn til hård fra vest og senere sydvest. I aften kommer der regn fra vest, og i nat skyet med regn af og til. Temperaturer ned mellem 3 og 5 grader. Jævn til hård vind fra sydvest, ved kysterne op til kuling, om natten tiltagende til frisk vind til kuling fra sydvest og vest, ved Vestkysten op til hård kuling.

Nordjylland:

Først på dagen nogen eller en del sol, men efterhånden bliver det mere skyet, og sidst på dagen kommer der regn fra vest. Temperaturer op mellem 4 og 6 grader. Jævn til frisk vind fra vest, der tiltager til jævn til hård fra vest og senere sydvest. I aften og i nat skyet med regn af og til. Temperaturer ned mellem 3 og 5 grader. Jævn til hård vind fra sydvest, ved kysterne op til kuling, om natten tiltagende til frisk vind til kuling fra sydvest og vest, ved kysterne op til hård kuling.

Syd- og Sønderjylland:

Først på dagen nogen sol, men efterhånden bliver det mere skyet, dog mest tørt vejr. Temperaturer op mellem 4 og 6 grader. Jævn til frisk fra vest, der tiltager til jævn til hård fra vest og sydvest. I aften kommer der regn fra vest, og i nat skyet med regn af og til. Temperaturer ned mellem 3 og 5 grader. Jævn til hård vind fra sydvest, ved kysterne op til kuling.

Indlæser debat...