To anholdte nægter: Er nu fængslet for brutalt knivdrab

Udgivet:11. januar 2022, 15.07

Læsetid:1 minut

Kenneth Husum
Journalist| husum@midtjyllandsavis.dk
Adam Haff
Journalist| haff@midtjyllandsavis.dk
Adam Haff
Journalist| haff@midtjyllandsavis.dk

Journalist

Se artikler af Adam Haff

SILKEBORG En 55-årig kvinde og en 62-årig mand er tirsdag aften blevet varetægtsfængslet for foreløbig fire uger, som sigtet for at have dræbt en 54-årig mand i hans lejlighed på Langelinie 20 i Silkeborg.

Fængslingen skete i et grundlovsforhør, hvor anklagemyndigheden fik lukket dørene for offentligheden.

Kvinden kærede fængslingskendelsen til landsretten, som skal tage stilling til, om der er belæg for fængslingen. Det oplyser sagens anklager Alexander Stürup.

De to fængslede er sigtet for mellem 9. januar kl. 16.10 til 10. januar kl. 12.20 at have givet det 54-årig drabsoffer flere stik med et stikvåben i brystet og nakken og for at have skåret halsen over på ofret.

Begge anholdte nægter sig skyldig i anklagerne.

Politiet fik ved middagstid mandag en anmeldelse fra en person, der var bekymret, da den afdøde 54-årige ikke var dukket op til en aftale, og derfor forsøgte at tage kontakt til ham på bopælen.

I løbet af eftermiddagen mandag arbejdede adskillige politifolk i området mellem Langelinie og Vinkelvej, hvor et område på størrelse med en fodboldbane var spærret af.

Politihunde ledte efter spor og samtidig arbejdede retsteknisk personale i mandens lejlighed. Politiet har også arbejdet i området i dag.

(Opdateret klokken 18.54)

Læs også
<span>Skete også for 20 år siden:</span> Nu er der igen sket et drab på Langelinie <span>Skete også for 20 år siden:</span> Nu er der igen sket et drab på Langelinie
Læs også:
Skete også for 20 år siden: Nu er der igen sket et drab på Langelinie
Læs også
<span>Efter drab:</span> Politiet arbejder igen med efterforskning på Langelinie <span>Efter drab:</span> Politiet arbejder igen med efterforskning på Langelinie
Læs også:
Efter drab: Politiet arbejder igen med efterforskning på Langelinie
Læs også
<span>Politiet ophæver afspærring:</span> Afdød person kørt væk <span>Politiet ophæver afspærring:</span> Afdød person kørt væk
Læs også:
Politiet ophæver afspærring: Afdød person kørt væk