Tyve stjal to kænguruer

Det er anden gang på to år, der er stjålet kænguruer på Dyrebakken i Borre

Udgivet:10. juni 2019, 12.48

Læsetid:2 minutter

Inger Bach har altid haft et særligt øje til kænguruer. PÅ billedet er det kaguruen Heidi, der nyder opmærksomheden fra Inger Bach, der søndag fik stjålet to kanguruer fra Dyrebakken.

Kim Simmelsgaard
Journalist| kim@midtjyllandsavis.dk

4 år siden

borre Inger Bach, Dyrehaven er knust og ulykkelig, efter tyve har været inde på ejendommen og stjålet to voksne kænguruer.

Det er anden gang på to år, at der er stjålet kænguruer på Dyrebakken, hvor tre kænguruer blev stjålet fra indhegningen den 20. juni 2017.

- Og de to, der var tilbage efter tyveriet, døde af stress, fortæller Inger Bach.

Efter tyveriet i 2017 købte Inger og Hans Bach to kænguruer for 16.000 kroner sidste år og satte dem indenfor i det tidligere roehus og nuværende multihus.

- Vi turde ikke have dem gående udenfor, men var ved at overveje, om ikke vi skulle gøre det nu her, hvor vores søn Charles er kommet hjem. Men det nåede vi ikke, siger Inger Bach trist.

Hun var søndag formiddag ude i Multihuset, hvor der også er små papegøjer, men hun hæftede sig ikke i første omgang ved, at døren stod åben til multihuset. Et par timer senere gik det op for hende, hvad der var sket.

- Kænguruerne var væk. Stjålet. Jeg var godt nok ked af det, og der blev da fældet en tåre eller to, for vi er og har altid været specielt glade for vores kænguruer, siger hun.

Det seneste - og forhåbentligt sidste - tyveri af kænguruer får nu komsekvenser.

- Vi har stadig den populære Hopla, som vi har flasket op, på knap halvandet år. Det havde været en katastrofe, hvis den også havde været væk. Desuden har vi en lille ny og helt hvid kænguru på fem måneder. Det er dens forældre, der er forsvundet, og den ved at blive flasket op indenfor hos os. Også Hopla er også indenfor. Skulle nogen få skidte ideer, kan jeg bare sige, at er vi ikke hjemme, er kænguruerne indenfor i huset, understreger Inger Bach.