Politikerne klar til at hjælpe Den Kreative Skole

- Det er en fælles opgave at løse udfordringerne om dalende elevtal, lyder det fra Johan Brødsgaard (R), formand for kultur-, fritids- og idrætsudvalget

Udgivet:04. december 2018, 12.11

Læsetid:2 minutter

SILKEBORG Silkeborg Kommune står klar til at hjælpe Den Kreative Skole.

Det understreger formand for kultur-, fritids- og idrætsudvalget, Johan Brødsgaard (R), efter at udvalget mandag eftermiddag holdt møde.

Her var byens kreative skole på dagsordenen.

- Det helt store fokus er det faldende elevtal. Omkring en tredjedel er forsvundet over de seneste fem år. Det er selvfølgelig noget, vi føler os forpligtet til at se på. Det er en kommunal musikskole, og vi har interesse i, at tilbuddet bliver brugt af rigtigt mange, og at det når ud til mange, forklarer Johan Brødsgaard.

- Derfor er det positivt, at Den Kreative Skole selv gør meget for at komme ud på vores forskellige skoler og lave undervisning der. Men trods det kan vi konstatere, at det samlede elevtal er faldet meget, siger han.

Prisen skal ned...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind