»Plaffeministeren« har fundet en ny klub

33-årige Ronnie Schwartz har skrevet under på en kort kontrakt med Hobro, der er bundhold i 1. division

Udgivet:08. februar 2023, 18.11

Læsetid:1 minut

Ronnie Schwartz var i januar med til at møde SIF i en træningskamp. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Michael Helligsø
Sportsjournalist| mih@midtjyllandsavis.dk

1 måned siden

FODBOLD Kort før transfervinduets lukning fik Ronnie Schwartz ophævet kontrakten med Vendsyssel FF, men den tidligere SIF-topscorer bliver i 1. division.

Onsdag blev det nemlig officielt, at den 33-årige angriber med øgenavnet »Plaffeministeren« skifter til Hobro IK, der ligger næstsidst i 1. division.

Her har han skrevet under på en aftale, der gælder resten af sæsonen.

Læs også
<span>Schwartz fortryder turbulent SIF-exit:</span> Det var ikke værdigt <span>Schwartz fortryder turbulent SIF-exit:</span> Det var ikke værdigt
Læs også:
Schwartz fortryder turbulent SIF-exit: Det var ikke værdigt

- Ronnie har vist sig rigtig godt frem i den seneste uge, og vi er ikke i tvivl om, at han kan bidrage til vores trup, både på og udenfor banen.

- Han kommer med en stor portion rutine og erfaring, der kan gavne vores unge trup. Hertil har han bevist i sin karriere, at han er garant for mål, hvilket vi også har set til træning, siger Lars Justesen, der er teknisk chef i Hobro IK.

Ronnie Schwartz er glad for at have fået fremtiden på plads.

- Der har været nogle forskellige muligheder for mig, men jeg syntes, at Hobro IK var det bedste match. Derfor har jeg også investeret min tid i at træne med i den seneste uge og jeg er glad for at vi er blevet enige om en aftale.

- Indtil videre har jeg fået et super positivt indtryk af klubben og truppen, hvor jeg kan bidrage med min erfaring og forhåbentligt en masse mål, siger angriberen.

Læs også
Tidligere SIF-måltyv er færdig i 1. divisionsklub Tidligere SIF-måltyv er færdig i 1. divisionsklub
Læs også:
Tidligere SIF-måltyv er færdig i 1. divisionsklub

Indlæser debat