Tidligere SIF-spiller stopper karrieren

31-årige Emil Scheel har spillet sin sidste fodboldkamp som professionel

3. august 2021, 11.54

Emil Scheel spillede for SIF fra 2013 til 2017. Foto: Jakob Stigsen Andersen

FODBOLD Fodboldkarrieren er slut for Emil Scheel, der fra 2013 til 2017 var på kontrakt i Silkeborg IF.

31-årige Emil Scheel meddeler på Facebook, at han er nødt til at sige stop efter to alvorlige knæskader. Han var senest på kontrakt i Viborg, hvor han mod slutningen af sidste sæson ellers kortvarigt kom tilbage på banen.

- Mine tre år i Viborg blev ødelagt af to knæskader, hvoraf den sidste tvinger mig til at stoppe med at spille, skriver Emil Scheel.

- Jeg tror, at de fleste fodboldspillere frygter, at det ikke bliver dem selv, der siger stop. Dog kan jeg se mig selv i øjnene og sige, at jeg har gjort absolut alt, hvad jeg kunne for at komme tilbage, og det kom jeg, men desværre kun for en kort bemærkning. Når jeg ikke kan spille med mine børn i haven uden smerter, så giver det hele sig selv, siger han.

Han nåede at spille 129 kampe og score 26 mål for Silkeborg. Han har også repræsenteret Lyngby, AGF og Sønderjyske som professionel.

Sideløbende med fodbolden har Emil Scheel læst statskundskab, og fremover vil han koncentrere sig om sin civile karriere.

- Jeg føler mig godt rustet til at lave det famøse karriereskifte - jeg er klar til nye og anderledes udfordringer, lyder det fra Emil Scheel.

Indlæser debat...