Efter karrierestoppet: Nøddesbo bliver håndboldekspert

Bjerringbro-Silkeborgs 40-årige stregspiller skal være håndboldekspert under OL til sommer

15. april 2021, 12.27

Jesper Nøddesbo meddelte torsdag morgen, at han indstiller sin aktive karriere efter denne sæson. Foto: Martin Ballund

HÅNDBOLD Torsdag blev det officielt, at 40-årige Jesper Nøddesbo indstiller sin aktive karriere til sommer, men han kommer ikke til at slippe sporten helt.

Bjerringbro-Silkeborgs rutinerede stregspiller skal nemlig være håndboldekspert for Discovery, der har rettighederne til at vise håndbold fra OL i Tokyo, hvor legene afvikles i juli og august.

- Jeg kommer ikke til at udfylde nogle andres roller, jeg kommer som mig selv. Jeg vil fortælle om håndbold, og jeg kan måske komme med en god historie eller to. Jeg håber, man kan mærke den nerve, jeg har, gennem skærmen, for jeg kan ikke undgå at blive revet med, når det er landsholdet, siger Jesper Nøddesbo, der ser frem den kæmpe sportsbegivenhed.

- Jeg glæder mig helt vildt meget til samarbejdet med Discovery, og jeg håber, der kommer nogle gode kampe, som for min skyld gerne må være tætte og spændende kampe. Og så håber jeg, at vi får en turnering, hvor vi fokuserer på sporten og præstationerne, og ikke så meget på Corona og det udenom, siger Jesper Nøddesbo.

Hos Discovery er forventningerne også store til den kommende håndboldekspert.

- Discovery har de bedste og mest vidende eksperter på mange områder, og dér tilslutter Jesper Nøddesbo sig i den grad. Håndbold som sport er ny for os på Discovery, og det er vigtigt for os, at vores eksperter afspejler et højt niveau, hvilket Jesper i særdeleshed gør.

- Han har en unik historik fra både landsholdet og sin tid i FC Barcelona. Derfor er vi både stolte og ydmyge over at kunne byde Jesper Nøddesbo velkommen på holdet, siger Søren Klæstrup, der er Head of Sports hos Discovery Danmark.

Indlæser debat...