Gud bevare forsvarsforbeholdet

Udgivet:12. maj 2022, 14.58

Læsetid:1 minut

Af Philip Rusberg og Mads Bagger Korsholm Bestyrelsesmedlemmer i VU Silkeborg

FOLKEAFSTEMNING Den 1. juni er danskerne atter tvunget til stemmeurnerne af de EU positivistiske partier. Danskerne må forstå, hvis ikke man knuselsker EU og stemmer ja til at opgive vores forsvarsforbehold, så går man Putins ærinde.

I 2015 bar afstemningen om retsforbeholdet præg af et lige så patetisk retorisk niveau fra de selvsamme partier. Hvis ikke man opgav retsforbeholdet, så ville Danmark blive himmel på jorden for pædofile. Skræmmekampagnen til trods, så stemte danskerne heldigvis nej til at afskaffe retsforbeholdet.

Bevarelsen af retsforbeholdet er nu fundamentet for, at Danmark som det eneste EU medlemsland kan indføre et nyt humant asylsystem og dermed føre en ansvarlig flygtningepolitik.

Det nye asylsystem var en hjørnesten i Socialdemokratiets folketingsvalgkamp, men blev altså kun muliggjort på grund af danskernes nej til Socialdemokratiets ønske om at afskaffe retsforbeholdet.

Forbeholdene er en gave, som vi har fået, afskaffer vi dem, så er det med uigennemskuelige konsekvenser til følge og vi får dem aldrig igen. Stem derfor, bare for en sikkerheds skyld, nej til at afskaffe forsvarsforbeholdet d. 1. juni.

Indlæser debat