Endnu en fyrværkeri-fuser: Det var flot - så længe det varede

For anden aften i træk kiksede det store fyrværkerishow ved Silkeborg Langsø. Fyrværkeriet blev dog gennemført - afbrudt af en længere pause

Udgivet:19. august 2022, 00.18

Læsetid:2 minutter

Torsdag aftens fyrværkeri blev heller ikke en succes. Foto: Martin Ballund

Brian Holst
Nyheds- og Silkeborgredaktør| holst@midtjyllandsavis.dk

SILKEBORG Det blev heller ikke aften nummer to, at det stort anlagte fyrværkerishow ved Regattaen kom til at køre efter en snor.

Første aften gik der teknisk ged i hele opsætningen efter fire minutter, og torsdag aften varede fyrværkeriet godt dobbelt så lang tid inden både musik, ild, fyrværki og lys blev afbrudt.

Midtjyllands Avis har endnu ikke talt med medarbejdere fra Front Sound, der står bag fyrværkeriet, men umiddelbart kunne det tyde på en fejl svarende til den, der også bremsede fyrværkeriet onsdag aften.

I går forklarede Mathias Skall Hansen, at der var tale om en teknisk fejl i computerens data-program, der afvikler showet.

Torsdagens fyrværkeri begyndte ellers særdeles lovende med ild, lys og fyrværkeri i perfekt takt til den hårde rockmusik fra blandt andre AC/DC. Senere blev musikken noget blødere med Seal, og det var et tydeligt imponeret publikum, der overværede den spektakulære begyndelse på fyrværkeriet, der nærmede sig en totaloplevelse.

Man begyndte dog at få bange anelser, da titelmelodien fra Flashdance tonede ud gennem højtalerne og der opstod en unaturlig lang pause i fyrværkeriet. Der begyndte dog at fare raketter til himmels igen, men da Boney M gjaldede ud gennem højtalerne var den gal.

Til sidst måtte musikken afbrydes helt og de mange publikummer langs den propfyldte Søvej, begyndte at forlade stedet. De havde fået ca. ti minutter god underholdning, og desværre var mange gået hjem, da fyrværkeriet blev genoptaget ved midnatstid.

Den sidste del af fyrværkeriet blev afviklet uden problemer til Bohemian Rhapsody med Queen, og fyrværkerne blev mødt med klapsalver, da de tre klassiske brag sluttede showet.

Desværre sad torsdag aftens fyrværkeri heller ikke lige i skabet, og som en kvinde ved langsøen konstaterede lige efter afbrydelsen af fyrværkeriet.

- Det var flot - så længe det varede. Og jeg kan nu heller ikke lade være med at have lidt ondt af dem, der står for det.

Indlæser debat

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Silkeborg

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere