Hjælp de støjplagede i Buskelund og Øster Bording

30. juli 2020, 12.29

Foto: Jakob Stigsen Andersen

MOTORVEJSSTØJ En gruppe af gæve folk fra »Tag toppen af støjen« har i årevis kæmpet for at få politikerne overbevist om, at motorvejsstøjen i Buskelund og Øster Bording er langt værre end det, Vejdirektoratet en gang regnede sig frem til. Det har ført til besøg i Buskelund af både borgmesteren, folketingspolitikere og en enkelt minister. Alle har de været overraskede over støjens omfang. Desværre har det endnu ikke medført den helt nødvendige støjdæmpning på de relativt få kilometer ved Buskelund og Øster Bording.

Som hhv. formand for ØBG og lokalt byrådsmedlem har vi store kontaktflader i Buskelund og Øster Bording og taler med mange, der er plagede af støjen fra motorvejen. Det er derfor vi nu opfordrer de tre transportordførere i Folketinget hhv. Thomas Jensen (S), Kristian Pihl Lorentzen (V) og Andreas Steenberg (R) til at sætte sig sammen og finde en løsning for de støjplagede borgere i Buskelund og Øster Bording.

Vi stiller os naturligvis til rådighed i det omfang, det er nødvendigt for at hjælpe processen i gang. Vi formidler gerne kontakt til de folk, der har kæmpet kampen længe og som efterhånden er eksperter i støj og støjdæmpning. Vi arrangerer også gerne et borgermøde, hvor folketingspolitikerne kan møde borgerne i Buskelund!