Hvedebrødsdagene er ved at slutte i Balle

19. april 2021, 12.10

Foto: Martin Ballund

BYUDVIKLING Til alle i Balle.

På det seneste byrådsmøde blev Balle genstand for mange og lange snakke. Lokalplan 12-029 blev udskudt. Plan og Vej tog et (lettere tvungent) opdrag om at genbesøge vores fredskov. Der blev vedtaget et nyt kodeks for nær-demokrati, som flere politikere udtrykte ønske om kunne stå sin prøve i Balle. Og det blev besluttet at udvide kapaciteten på daginstitutionsområdet med indtil videre 40 pladser.

I tiden siden mødet, er vi nu blevet klogere på bl.a. befolknings- og elevtalsprognoser. Det er i pressen og af en række politikere blevet udlagt som om, Balle ikke som sådan har et problem. Jeg tænker selv, at den mere korrekte læsning er, at Balle har et mindre problem end andre steder. Det er ikke det samme, som at der ikke er et problem.

Hvad så nu? Der er endnu en lokalplan (12-031) undervejs, som nu sendes i høring. Der er naboer, der har henvendt sig til kommunen både vedrørende spørgsmål om proces omkring skoven + også om trafikproblematikker ved Dalvejen. Nogle har henvendt sig selv. Andre er gået igennem mig, og jeg har sendt henvendelser videre. Den lidt nedtrykkende mellemtid er, at … ingen har modtaget svar.

I tiden frem mod det næste byrådsmøde, må vi forberede os på en intensiveret debat igen om de emner, vi har bragt til torvs.

Jeg håber I igen vil være parat til at deltage og vise vores folkevalgte, at vi ikke er gået hjem i seng.

Indlæser debat...