Dagens historier: Gemt bunker skal være ny attraktion i Silkeborg

13. november 2019, 05.55

Bunker.

SILKEBORG Godmorgen fra redaktionen på Midtjyllands Avis til en dag med mange gode nyheder på vej. Det er blandt andet i dag, vi følger fakkeloptoget på Ege Allé. Der er tale om en sympatiaktion, efter at Ella og Henrik Chievitz i lørdags fik sat en jødestjerne på deres postkasse. Det er naboerne til parret, der har taget initiativet. Alle er velkomne til at gå med. »Enhver bør i vores Danmark frit og frygtløst kunne praktisere sin tro«, lyder det fra naboerne. Fakkeloptoget begynder klokken 19.15, og du kan læse om begivenheden på midtjyllandsavis.dk i aften.

Gemt bunker skal være attraktion

Journalist Kenneth Husum har skrevet en nyhed om en ny attraktion, der er på vej til Silkeborg. Det er Silkeborg Bunkermuseum er klar med et bunkerprojekt til fem millioner kroner

Læs mere her
Gemt bunker skal være en ny attraktion
+Abonnement

Hvordan bliver fremtidens hjem?

Blandt dagens historier tager vi også et kig ind i fremtidens hjem. Hvordan det kommer til at se ud, har journalist Mathias Mark Iversen sat sig for at undersøge.

Niels Hausgaard på Svostrup Kro

Og så kan vi fortælle historien om, hvordan det lykkedes for den ellers hårdt prøvede kroejer, Dragan Sljivic fra Svostrup Kro, at få lokket Niels Hausgaard til at give koncert på kroen.

Meget andet er på vej, så klik dig løbende ind på midtjyllandsavis.dk. Så er du lokalt opdateret. Tilbage er der bare at ønske dig en god dag.