Tog tæt på ny personpåkørsel

Knallertbud ignorerede bomme og krydsede togskinnerne i Sejs lige foran Arrivatog

Udgivet:08. juli 2021, 12.35

Læsetid:1 minut

Forrige tirsdag blev en bilist dræbt i jernbaneoverskæringen i Lysbro. Torsdag var et knallertbud tæt på at blive ramt af toget i Svejbæk. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Adam Haff
Journalist| haff@midtjyllandsavis.dk
Adam Haff
Journalist| haff@midtjyllandsavis.dk

Journalist

Se artikler af Adam Haff

2 år siden

SEJS-SVEJBÆK - Det var meget tæt på en påkørsel, men der skete ikke nogen skade på hverken mennesker eller materiale, siger Thomas Fog-Petersen, der er kommunikationsmedarbejder hos Arriva.

Det oplyser TVMidtvest, som fortæller, at den nærved påkørsel i overskæringen ved Svejbæk torsdag morgen har bevirket, at flere togafgange mellem Aarhus, Herning og Struer har været aflyst.

Et knallertbud fra DAO lod hånt om bommene, der var gået ned, og kørte over lige foran toget. Oplevelsen var så voldsom, at lokoføreren ikke kunne køre længere, da toget nåede til Ry. Arriva skulle så finde en afløser.

Nu leder politiet efter knallertbuddet, ligesom også BaneDanmark skal se på overkørslen, fortæller TVMidtvest.

Læs også
<span>Nærved togulykke:</span> Politiet har fundet knallertbud <span>Nærved togulykke:</span> Politiet har fundet knallertbud
Læs også:
Nærved togulykke: Politiet har fundet knallertbud

Den livsfarlige kørsel kommer kort tid efter, at en 35-årig kvinde 29. juni blev dræbt, da hun i bil blev ramt af toget i jernbaneoverskæringen i Lysbro.

Læs også
35-årig kørte direkte ud foran tog 35-årig kørte direkte ud foran tog
Læs også:
35-årig kørte direkte ud foran tog