Økologisk vinsalg skyder op på Sølystvej

Michael Elstrøm har forelsket sig i Sydfrankrig, hvor han og hustruen har et sommerhus, der tidligere var vinhus. Nu importerer han økologisk vin fra egnen

Udgivet:05. december 2018, 07.01

Læsetid:2 minutter

SILKEBORG Da Michael Elstrøm og hans hustru for 12 år siden købte et idyllisk sommerhus i Sydfrankrig, steg interessen markant for god vin.

Det ville også være underligt andet, når sommerhuset er et gammelt, forhenværende vinhus omgivet af vinmarker i det smukke, kuperede landskab.

- Det er et fantastisk sted, og vi har besøgt rigtig mange vingårde i området. Vi er gået efter vin af høj kvalitet til mit vinsalg her i Silkeborg. Vi har fundet noget fremragende økologisk vin, som der på grund af klimaet er gode muligheder for at producere i det område, hvor vi har sommerhus, fortæller Michael Elstrøm.

Vinen sælger han hver lørdag - eller på forespørgsel - fra sin vinkælder på Sølystvej 9 i Silkeborg. Til hverdag arbejder Michael Elstrøm som direktør for et firma i Hasselager, der producerer komponenter til køleindustrien.

- Vin er lige nu primært en hobby. Men jeg er blevet 60 år, og det kan da godt være, at der skal skrues op for ambitionerne, når jeg engang går på pension. Nu må vi se, hvordan det går, siger Michael Elstrøm.

Ser muligheder...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere