SIF tester ung forsvarsspiller

Den 20-årige nigerianer Frankline Okoye viser sig frem i Silkeborg IF i denne uge

14. november 2019, 11.39

SIF-træner Kent Nielsen ser i denne uge nærmere på en prøvespiller fra Nigeria. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FODBOLD Der var torsdag formiddag et nyt ansigt forbi Silkeborg IFs træning på Jysk Park.

Den 20-årige nigerianske forsvarsspiller Frankline Okoye fra estiske JK Tammeka var på besøg for at vise sig frem, og planen er også, at han skal have spilletid i fredagens testkamp mod Viborg FF, inden han rejser videre.

Sportschef Jesper Stüker fortæller, at prøvetræningen er kommet i stand, fordi SIF endnu ikke har overblik over bemandingen i forsvaret, hvor Dennis Flinta har udløb, Simon Jakobsen er ude i kulde, og Milan Massop har været skadet, siden han kom til klubben.

- Vi er lidt uafklarede i forhold til vinter. Det afhænger blandt andet af, hvordan det kommer til at gå med Milan. Nu var der en nem mulighed for, at han kunne komme forbi og træne med, og så kan vi vurdere ham, siger Jesper Stüker.

Frankline Okoyes kontrakt med JK Tammeka udløber til nytår. Han har i denne sæson spillet 27 kampe og scoret tre mål for sit klubhold, der blev nummer fem i den estiske liga. På anbefaling af en agent er han nu havnet i SIF på et kort ophold.

- Han er fysisk stopper, som har noget fart og er også er målfarlig. Men det er sindssygt svært at vurdere på den estiske liga. Det er altid bedst at se ham i vores eget miljø, og så må vi se, om det er en spiller, vi skal følge op på på et andet tidspunkt, siger Jesper Stüker.