Den »gamle« politimand vil gerne være noget for andre

Selv om tidligere politimand ved blandt andet politiet i Silkeborg, Kaj Stendorf, er gået på pension, er han fortsat meget aktiv - blandt andet som værge for ældre og svage. I dag er han flyttet til Gl. Rye, hvor han befinder sig rigtigt godt

21. marts 2020, 17.00

Kaj Stendorf er ivrig jæger, og det er også en god måde at nyde den dejlige natur omkring Gl. Rye sammen med labrador-hunden Balder: - En fantastisk jagthund, som Kaj Stendorf siger. På mandag fylder han 70 år.

PORTRÆT: Både som politimand og udsending til Sydafrika og Gaza følte Kaj Stendorf, at han kunne være med til at udføre et nyttigt stykke arbejde til gavn for andre mennesker.

Mandag fylder han 70 år, så nu er det 7 år siden, han gik på pension i en alder af 63 år. Men det sociale arbejde udfører han fortsat. I slutningen af karrieren som politimand blev han beskikket som værge for fortrinsvis ældre mennesker, hvis familier hverken »kan, vil eller evner« at tage sig af dem, som han beskriver det. Og det arbejde er han fortsat med her efter sin pensionering, så han nyder fortsat den store menneskelige og sociale kontakt, han synes, det giver ham. Derudover er han glad for at kunne gøre den berømte forskel for mennesker, der ikke har så gode muligheder selv.

Værge for ældre mennesker...