Farvel til MGP-Lærke

Det er fem år siden Lærke Marquard slog igennem som MGP-stjerne - i dag er hun 17 år og arbejder hårdt på at få et gennembrud på engelsk for et voksent publikum

Udgivet:22. februar 2019, 20.27

Læsetid:4 minutter

Lærke Marquard var bare 12 år, da hun i 2014 sang sig til tops med sangen »Så ta' den dog« i det populære børne- og ungdoms Melodi Grand Prix, MGP.

Fra den ene dag til den anden blev Lærke fra Silkeborg kendt over hele landet - selv om hun rent faktisk kun blev nummer to i musikkonkurrencen.

I dag er Lærke 17 år og her fem år senere er hun i gang med forberede sit næste karriereskridt på vej mod drømmen om at leve af sin musik.

- Jeg har skrevet en masse sange på engelsk, som jeg meget håber på bliver udgivet i løbet af 2019. Jeg drømmer jo om, at der er pladeselskab et eller andet sted, som synes så godt om mine sange,at de vil lave et album.

- Men ind til videre ligger sangene hjemme hos mig, og det er kun min nærmeste familie, der har hørt dem, fortæller Lærke Marquard.

En lang proces...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind