Kan der dyrkes gulerødder på minkfarmene?

20. november 2020, 12.01

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

MINKSKANDALEN Puha meget er sket, siden jeg for godt 14 dage siden blev lidt oprevet over endnu et nederlag til den almindelige dansker. Minkavlere og alle dem som har job relateret til dette. Trist at det hele skulle ende på den måde.

Rød radio (samme som grinte imens de fortalte, at Trump ikke ville have vindmøller grundet lavere værdi på folks huse) er i gang med at fortælle om, at det hele alligevel var en stor konkurs og sørme interview med en, som kunne give dem ret.

Her i MJA har der også været heftig debat. Hæfter mig lidt ved Eva Nielsen. Har du fakta på, at folk lever den kummerlige tilværelse, du antyder? Mig bekendt så er der regler for mindsteløn inden for dette erhverv. Som sådan er jeg heller ikke selv fortaler for alt den østeuropæiske arbejdskraft, men når nu mange af vores »gæster« ikke vil integreres med job til følge, er der jo tit ikke anden udvej.

Til John Eriksen vil jeg blot sige: Du har fuldstændig ret angående Trump og lignende i dit indlæg lørdag. Men det med Mette og ingen bedre synes jeg, vi skal lade blive ved, at vi alle heldigvis stadig har vores ytringsfrihed. Og så har vi da militær og politi til at passe på os. Eller er de ude og sikre hele den røde fløj, at alle mink er døde, så vi kan få gang i masseproduktion af krumme gulerødder. For det er der, Danmarks fremtid ligger. Og måske en vis befolkningsgruppe kan overtales til at arbejde med dette … Blot jorden ikke har fået gylle, men det er vel det næste, som skal nedlægges.