Mystisk borgermøde om Himmelbjerget

1. marts 2019, 11.42

Foto: Jakob Stigsen Andersen

HIMMELBJERGET Efter at have forberedt mig i to dage, fik jeg at vide på alle stande, når jeg spurgte til helhedsplanen, at den ikke var til debat.

Jeg var nok naiv, men troede også den var på programmet. Det var jo den, det handlede om.

Så ingen ville svare på noget. Der var ingen der fik helhedsplanen at se. Intet var sat op. Så jeg troede, at borgmesterens ord om, at man ville starte på en frisk stod til troende. Det gjorde det ikke

Når nogen foreslog noget, blev det skrevet ned. Det er jo rigtig fint. Men hvad bliver det brugt til? Man kan godt tvivle.

Efter at en person omtalte helhedsplanen positivt, fastslog borgmesteren, at han forstod, at de skulle fortsætte med at arbejde med den som udgangspunkt.

Hvis jeg var forvirret under rundgangen til standende, så var jeg ekstremt forvirret efter hans udtalelse.

Hvis der er 10 procent af en forsamlig, der mener, at helhedsplanen er værd at arbejde videre på. Så er det det, borgmesteren tager med hjem.

Hvis det er demokrati, så er der noget, jeg har misforstået. Så føler jeg mig snydt af kommunens politikere i en grad, jeg ikke har prøvet før.

Nu må borgerne stå sammen og lave en vandring til Himmelbjerget, og indbyde politikerne til en dialog om Himmelbjerget på Himmelbjerget. Det må være det rette sted.

Det vil kunne blive et fantastisk møde, med en dagsorden sat af folket.