Trænerne: Tonen er skærpet udenfor banen

De to SIF-trænere Michael Hansen og Dennis Pedersen mener, at især internettet har ændret tonen omkring Silkeborgs bedste fodboldhold. De ubehøvlede fans har altid været der

Udgivet:29. maj 2019, 15.00

Læsetid:3 minutter

FODBOLD Som træner må man stå for skud i mange situationer fra tilskuerne på stadion. Det har den snart tidligere SIF-træner Michael Hansen oplevet flere gange. Men han føler ikke, at tingene har ændret sig væsentligt.

- Jeg tænker ikke, at der er sket den helt store ændring på tilskuerpladserne. Der kan stadig være en Fremad Amager-fan, der råber »bøssesvin« til mig, og så vender jeg mig om og svarer: »Jeg har altså fire børn«. Men det er ikke nyt, siger Michael Hansen.

Han mener, at den store forskel i stedet er sket uden for banen - især på de sociale medier.

- Jeg deltager ikke selv ret meget i det på internettet. Det er et bevidst valg. Men som træner lever du alligevel midt i det, og det gør spillerne også, for folk kan ytre sig alle steder og gør det. Bare se på jeres egen liveopdatering på avisen. Her kan folk med det samme kritisere. Tingene bliver læst og hørt af flere, end de gjorde før.

- Før i tiden kunne en tilskuer råbe skældsord på stadion eller skrive et læserbrev, og det var så det. I dag kan alle ytre sig på de sociale medier og gør det hele tiden, og det kan være svært for specielt unge spillere, konstaterer Michael Hansen.

Må leve med tilråbene...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Sport

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere