Trænerne: Tonen er skærpet udenfor banen

De to SIF-trænere Michael Hansen og Dennis Pedersen mener, at især internettet har ændret tonen omkring Silkeborgs bedste fodboldhold. De ubehøvlede fans har altid været der

29. maj 2019, 15.00

Michael Hansen stopper som SIF-træner i denne uge.

FODBOLD Som træner må man stå for skud i mange situationer fra tilskuerne på stadion. Det har den snart tidligere SIF-træner Michael Hansen oplevet flere gange. Men han føler ikke, at tingene har ændret sig væsentligt.

- Jeg tænker ikke, at der er sket den helt store ændring på tilskuerpladserne. Der kan stadig være en Fremad Amager-fan, der råber »bøssesvin« til mig, og så vender jeg mig om og svarer: »Jeg har altså fire børn«. Men det er ikke nyt, siger Michael Hansen.

Han mener, at den store forskel i stedet er sket uden for banen - især på de sociale medier.

- Jeg deltager ikke selv ret meget i det på internettet. Det er et bevidst valg. Men som træner lever du alligevel midt i det, og det gør spillerne også, for folk kan ytre sig alle steder og gør det. Bare se på jeres egen liveopdatering på avisen. Her kan folk med det samme kritisere. Tingene bliver læst og hørt af flere, end de gjorde før.

- Før i tiden kunne en tilskuer råbe skældsord på stadion eller skrive et læserbrev, og det var så det. I dag kan alle ytre sig på de sociale medier og gør det hele tiden, og det kan være svært for specielt unge spillere, konstaterer Michael Hansen.

Må leve med tilråbene...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben