Trænerne: Tonen er skærpet udenfor banen

De to SIF-trænere Michael Hansen og Dennis Pedersen mener, at især internettet har ændret tonen omkring Silkeborgs bedste fodboldhold. De ubehøvlede fans har altid været der

Udgivet:29. maj 2019, 15.00

Læsetid:3 minutter

FODBOLD Som træner må man stå for skud i mange situationer fra tilskuerne på stadion. Det har den snart tidligere SIF-træner Michael Hansen oplevet flere gange. Men han føler ikke, at tingene har ændret sig væsentligt.

- Jeg tænker ikke, at der er sket den helt store ændring på tilskuerpladserne. Der kan stadig være en Fremad Amager-fan, der råber »bøssesvin« til mig, og så vender jeg mig om og svarer: »Jeg har altså fire børn«. Men det er ikke nyt, siger Michael Hansen.

Han mener, at den store forskel i stedet er sket uden for banen - især på de sociale medier.

- Jeg deltager ikke selv ret meget i det på internettet. Det er et bevidst valg. Men som træner lever du alligevel midt i det, og det gør spillerne også, for folk kan ytre sig alle steder og gør det. Bare se på jeres egen liveopdatering på avisen. Her kan folk med det samme kritisere. Tingene bliver læst og hørt af flere, end de gjorde før.

- Før i tiden kunne en tilskuer råbe skældsord på stadion eller skrive et læserbrev, og det var så det. I dag kan alle ytre sig på de sociale medier og gør det hele tiden, og det kan være svært for specielt unge spillere, konstaterer Michael Hansen.

Må leve med tilråbene...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind