Silkeborg sygehus - og det hemmelige (socialdemokratiske?) møde

26. juli 2021, 10.01

Benny Jensen fra Resenbro. Han har i 25 år målt vandstanden - og fulgt grødeskæringen. Han er medlem af DN, men er alligevel tilhænger af grødeskæring. Foto: Martin Ballund

REGIONSHOSPITALET Initiativgruppen til Udbygning af Regionshospitalet Silkeborg har igen et super indlæg i Avisen (MJA) den 20. juli.

Her opfordres alle til at møde talstærk op til et borgermøde om udviklingsplan for Regionhospitalet Silkeborg den 10. august kl. 16-19.

Udfordringen for de Silkeborg-borgere, der gerne vil deltage i debatten (hvis der bliver nogen), er blot, at tilmeldingen skulle være sket den 25. juni. Så tilmelding er ikke muligt tre uger før mødet.

Der er oplyst i annonce 12. juni i MJA: Begrænset antal pladser, tilmelding bindende, Coronapas ved indgangen! Det begrænser jo sig selv for tilmelding inden den 25. juni.

Så er det lige, at jeg spekulerer på, hvem der har fået besked på at blive forhåndstilmeldt? Har tilhængere af Kühnau (socialdemokrat og formand) reserveret alle pladser? Kommer der mon nogle, der kunne tænke sig at støtte udbygningen af sygehuset i Silkeborg?

Jeg håber virkelig, at Midtjyllands Avis vil møde talstærk op med bare én journalist. Det må være tilstrækkeligt til at referere synspunkter fra evt. tilhængere af udbygning af vort sygehus.

Læs koncernledelsens svar på læserbrevet her:

Læs også
Svarer på tidlig frist: Tilmelding genåbner til møde om sygehusets fremtid
Abonnement

Indlæser debat...